KONTAKT

WE THE OCEAN PEOPLE

FELICIA ECKERSTEN


Ägare av Kitesurfskola.se och Forceofnature.nu

Skills


Felicia Eckersten är bla. utbildad level 2 IKO instruktör och jobbat med att lära ut elever på ett säkert sätt sedan 2016, både hemma i Skåne och utomlands. I hennes outdoor företag forceofnature.nu undervisar hon i mindfulness, och det är det som är hennes super power. Att hon kan på ett pedagogiskt sätt undervisa och känna av vad eleven behöver tänka på för att utvecklas. Hon lever för uttrycket Don’t let your dreams be dreams och hon älskar naturen.

DITT NAMN


Vi söker ny IKO Kitesurfinstruktör och Assistent

Skills


Vill du jobba som kitesurfinstruktör? Om du så redan är instruktör eller vill bli IKO certifierad till våren så hör av dig till oss. Vi söker även en assistent som kan vara med ute på vattnet och hjälpa till.

Vi söker dig som är autentisk, service minded, glad, pedagogisk och älskar lära ut kitesurfing. Du behöver ha körkort och egen bil, då vår bas är i Råå men vi är där vinden är som bäst. Skicka in en kort text om dig själv och varför du vill jobba som kitesurfinstruktör eller assistent till info@kitesurfskola.se går även bra att ringa Felicia på 0734445830. Tillsätter tjänsterna löpande.

KONTAKT

 
 
 
 

KITESURFSKOLA.SE


 

Boardclub fysisk butik

Västindiegatan 20

25271 Råå

 

TIMING FOR CALLS if there are no good winds.

Better response on text all day.

Monday – Friday : 11:00 – 13:00

Saturday : Closed

Sunday : Closed

 

 

Mobil:      0734-445830

Email:      info@kitesurfskola.se

 

 

info@kitesurfskola.se

0734-445830

Copyright @ All Rights Reserved